Lifestyle

YES! Er is nu ook een Shoeby app

Stijlvol voor de dag komen met slechts één swipe? Het is mogelijk dankzij onze nieuwe Shoeby app. En nee: er is geen twijfel over mogelijk dat jij ‘m ook wilt downloaden.

Hier ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste fashion trends en staat er wekelijks stijladvies van jouw personal shopper voor je klaar. Bovendien ontvang je persoonlijke berichten en shop je in een handomdraai jouw favoriete fashion items on the go. Klinkt dit je als (modieuze) muziek in de oren? Je kunt ‘m nu (gratis!) downloaden in de App Store of Google Play Store.

SHOP
Ontdek de nieuwste Shoeby collectie en shop jouw favoriete items in een handomdraai. Easy does it!

PERSOONLIJK STIJLADVIES
Ten tijde van een modedilemma staat de Shoeby app altijd voor je klaar. Laat je adviseren door jouw personal shopper die wekelijks een stijlvolle selectie voor je maakt op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo krijg je niet alleen advies op maat, maar ben je er ook van verzekerd dat er nooit een modieus item aan je neus voorbij gaat.

MIJN SHOEBY
Met de Shoeby app heb jij jouw Stijlpas altijd bij de hand. Ontvang stijlpunten op al je aankopen en spaar hiermee voor waarde cheques.

INSPIRATIE
Blijf dankzij het geïntegreerde Style Magazine op de hoogte van de nieuwste fashion en lifestyle trends en volg onze socialmedia-kanalen.

Shoeby App Blog

“Geen gedoe met tientallen pasjes: dankzij de Shoeby app heb jij jouw persoonlijke stijlpas altijd bij de hand.”

PRODUCT SCANNER
Scan de barcode van jouw favoriete item om meer te lezen over het product én deze direct in de juiste maat te bestellen.

WINKELLOCATIES
Dankzij de ingebouwde locatievoorziening word je moeiteloos genavigeerd naar een winkel in de buurt.

ONTDEK HET ALLEMAAL IN ONDERSTAAND FILMPJE

Klinkt dit je als (modieuze) muziek in de oren? Download de app nu (gratis!) in de App Store of Google Play Store.

Toon reacties ()
| Geschreven op 24 mei 2016

Reageren

bericht delen
Marleen Auteur:
Marleen
Less is more is het stijlmotto van Marleen. Ze omschrijft haar eigen stijl dan ook als casual chic geïnspireerd door de Parisian style. Marleen... Lees meer » Meer over Marleen
bekijk ook
#trending