Fashion news

Sweater weather voor de mannen

Sweater weather! Zijn de mannen nog op zoek naar een fijne trui die easy to match is? Dan hebben wij de perfecte trui voor hem! Namelijk de Refill Round Trui van Refill die verkrijgbaar is in 4 on-trend kleuren. Deze trui heeft nu ook nog eens een heel fijn prijsje… Hij is namelijk afgeprijsd van 49,95 naar 29,95.

Refill Round Trui

De Refill Round Trui is dé perfecte trui voor het najaar. Hij is er in 4 on-trend kleuren: roze, donkerblauw, koningsblauw en grijs. Zo zit er altijd een bij die goed staat! Verder wordt de trui gekenmerkt door zijn aangesloten fit, de gemêleerde structuur, de ronde hals en de elastieken banden aan de onderkant.

Hoe je deze trui combineert voor een fashionable winter look? Dat is heel eenvoudig! De trui zelf is niet zo dik, dus er kan gemakkelijk een laagje onder. Voor een casual chic look dragen de mannen er bijvoorbeeld een mooi overhemd onder. Daaronder dragen ze dan weer een fijne jeans en sneakers et voilà: ze lopen er comfortabel, fashionable en warm bij!

Voor een toffe city look kunnen de mannen ook een lang T-shirt onder de trui dragen. Deze komt dan onder de trui uit en combineren ze met een gave skinny jeans. Daaronder een paar sneakers en de mannen zijn klaar om de stad in te gaan of een avondje de kroeg in te duiken!

Je shopt deze trui voor de mannen nu van 49,95 voor 29,95 hier, bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Psst, als je nu de Shoeby app download ontvang je 5,- korting! Deze korting ontvang je wanneer je inlogt of wanneer je jezelf volledig registreert. De 5,- korting is geldig bij een minimale besteding van 25,- en niet in combinatie met andere acties en sale. De korting is geldig tot 2 weken na registratie.

shop

Round Trui
Refill
49.95 29.95
Bekijken

Round Trui
Refill
49.95 29.95
Bekijken

Round Trui
Refill
49.95 29.95
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 14 december 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending