take-over shoeby-winkel oud-beijerland
Backstage

Work hard, play hard: take-over van Shoeby-winkel

Onlangs werd de Shoeby-winkel in Oud-Beijerland compleet overvallen door een team vanuit het Service Center om de winkel over te nemen. Reden? De winkel had gewoon een beloning verdiend na al dat harde werken. Het team uit Oud-Beijerland vertelt alles over hun dag.

 


Op zaterdag 17 juni klopte vol verwachting ons hart, want wat zou er toch gaan gebeuren die dag. Onze regiomanager Gerjan hield de spanning er goed in door lekker vage antwoorden te geven op ons nieuwsgierige vragen. Waarom moest hij precies weten met hoeveel man wij exact aanwezig konden zijn? De opheldering kwam om 09.30 uur: een heel team van het Service Center stond klaar voor een take-over van ons filiaal, omdat zij vonden dat we een verwendag hadden verdiend.Na een emotionele ontlading van de spanning en met een apetrots gevoel, werden wij met taxi’s naar ons Flagshipstore in Den Haag gebracht. Na een superleuk ontvangst in het mooie filiaal kregen wij op de bovenste verdieping onder het genot van een kop koffie met wat lekkers een persoonlijke kleuranalyse. Gevolgd door een zalige lunch.


Vervolgens kregen wij een routebeschrijving om met de tram richting Scheveningen te gaan. Met een envelop met zakgeld mochten wij de middag doorbrengen en genieten van het heerlijke weer, de zee en de terrassen. Het was zo ontzettend leuk om zo een relaxte dag met elkaar door te brengen! Om 18.00 uur stonden de taxi’s weer gereed voor de retourrit. Eenmaal aangekomen in de winkel bleek dat er in ons magazijn nog wat klusjes gedaan die ons werk er makkelijker en efficiënter op zouden maken. De verrassingen bleven maar komen!


Wij, het voltallige trotse team van Oud-Beijerland, willen graag iedereen via deze weg dan ook hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag!

Toon reacties ()
| Geschreven op 27 juni 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending