nieuwe folder
Fashion news

#alleaandacht voor new looks

Frisse kleuren, tropische prints en on-trend items: de nieuwe collectie is gelanceerd! En hóé. Met onze nieuwe collectie ga jij zonder twijfel hoge ogen gooien dit voorjaar. Benieuwd?

SPRING IS NEAR

March is (almost) here, spring is near! En oh boy, wat heb ik daar zin in! Niet in de laatste plaats omdat we ons bij Shoeby alweer maandenlang onderdompelen in de nieuwste voorjaarsmode, frisse kleuren en toffe prints. Passen, proberen, mixen en matchen; de collectie leent zich dit seizoen meer dan ooit voor tientallen verschillende looks. Kwestie van stylen! Het maakt niet uit wat je figuur is, hoe oud je bent of waar je van houdt; door items op jóuw manier te combineren, creëer je vanzelf een look die bij je past. En natuurlijk helpen wij je daar als personal shoppers graag bij!

MIX ‘N MATCH

Het leuke aan mixen en matchen is bovendien dat je één item zo op tientallen manieren kunt dragen. En dús ook seizoenen lang in je kast kunt laten hangen. Zo draag je de shirt-dress van de cover nu nog even op een broek, maar straks met blote benen. Want nu de lente eraan komt, komt ook de zomer langzaam dichterbij…

GO, GO, GO

De mannen worden dit seizoen uiteraard ook niet vergeten. Zo lopen zij er dit jaar on-trend bij in lichte jeans. Nu we de donkere dagen achter ons laten, mag ook de jeans weer lichter zijn. Fris buiten? Lekker jack aan en gaan. De toffe combi van een shirt en jack mag dan ook niet in jouw garderobe ontbreken. Rits ‘m tot boven dicht voor een hippe look!

LENTEKRIEBELS

Ook de voorjaarscollectie voor kids is jaloersmakend mooi. En wat keek ik ernaar uit! Het begon allemaal toen ik de nieuwe Jill & Mitch collecties zag en we naar Kaapstad (Zuid-Afrika, yay!) vlogen om het lookbook te maken dat hier nu voor je ligt. Geef toe; het is onmogelijk om géén lentekriebels te krijgen bij zoveel toffe en zonnige mode.

VLINDERS IN JE BUIK

Dit seizoen barst de collectie van Jill & Mitch weer van de supercoole T-shirts, jeans, rokjes en jurkjes, vrolijke prints en gave accessoires. Niet schrikken dus, als dat vlindertje in je buik als een gek tekeer gaat nadat je dit lookbook hebt bekeken. Same here! Laat ‘m maar lekker gaan, hij fladdert immers niets voor niets… De lente komt eraan!

Meer zien? Je kunt het lookbook voor dames en heren hier bekijken en het lookbook voor kids hier. Je shopt de volledige nieuwe collectie bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop. Wat is jouw favoriete item?

-X- Kiki

Toon reacties ()
| Geschreven op 25 februari 2018

Reageren

bericht delen
  • 2
    Shares
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending