Blog

Tip: Libelle Zomerweek

Heb je volgende week toevallig een dagje vrij en ben je op zoek naar iets leuks om te doen? Dat komt goed uit! Volgende week is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse Libelle Zomerweek.

Dit jaar is het thema van de Libelle Zomerweek Dolce & Libella. Je waant je dit jaar op het Siciliaans strand tijdens het jaarlijkse feestje. Maandagochtend 12 mei zal de Libelle Zomerweek feestelijk worden geopend. Tijdens de opening lanceert Libelle haar eigen parfum. Er zullen ook beroemde Italianen aanwezig zijn, wiens namen nog geheim zijn.
libellezomerweek
Ook dit jaar is er weer een groot aanbod aan workshops; creatief, columns schrijven, Italiaanse taal, mode en beauty. Voor ieder wat wils dus! En om lekker te shoppen ben je op de Libelle Zomerweek ook helemaal aan het juiste adres. Extra leuk: dit jaar staan ook wij met Shoeby weer op de Libelle Zomerweek.

Zin in een leuk dagje uit? Kom dan naar de Libelle Zomerweek. Deze vindt plaats van maandag 12 mei t/m zondag 18 mei. Bekijk hier het programma. Je kunt ons vinden op standnummer 3389 bij ingang 3. We zien je dan!

Toon reacties ()
| Geschreven op 9 mei 2014

Reageren

bericht delen
bekijk ook
#trending