tips om je nagels te versterken
Lifestyle

5 handige tips om je nagels te versterken

Altijd last van dunne nagels die snel breken? Wij hebben 5 handige tips om je nagels te versterken. Binnen een maand heb jij sterke en prachtige nagels!

Handlotion

Een handlotion is natuurlijk heerlijk om je handen mee zacht en gehydrateerd te houden, maar het is ook goed voor je nagels. Zorg ervoor dat je ook je nagels en nagelriemen goed insmeert. Zo blijven die ook verzorgd. Gebruik je handlotion wel elke dag om je handen zo zacht mogelijk te houden.

Nagelverharder

Een van de ultieme tips om je nagels te versterken is om nagelverharder te gebruiken. Niet voor niets dat het zo heet natuurlijk. Door de hydraterende ingrediënten die erin zitten worden jouw nagels meteen een stuk sterker. Gebruik dit elke paar dagen om je nagels zo sterk mogelijk te houden!

Vijlen, vijlen en nog meer vijlen

Vijlen is sowieso key als je je nagels sterk wilt houden. Zo voorkom je dat ze gaan scheuren en breken. Tip: Vijl ze in een ovale vorm. Zo vermijd je ook dat ze ergens aan blijven hangen en scheuren. Door de ovale vorm zien ze er ook nog eens langer uit. Winning!

Handschoenen

Belangrijke tip: gebruik altijd rubberen handschoenen als je in aanraking komt met water, zeep en dergelijke. Zoals bijvoorbeeld borden wassen of tuinieren. Als je dat niet doet kunnen je handen en dus ook nagels erg droog worden. Ook van belang is om naderhand meteen wat handlotion op te doen.

Neutrale nagellak

Als je je nagels aan het groeien bent of ze sterker wilt hebben kun je altijd een neutrale nagellak kleur op doen. Zo lijken ze langer terwijl je ze aan het groeien bent bijvoorbeeld.

Als je nagels dan op en top zijn, hebben ze ook een leuk kleurtje nodig! Shop onze toffe nagellak hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 6 mei 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending