Lifestyle

Top 3 strandtenten

Met de heerlijke temperaturen van deze week krijgen wij steeds meer zin in de zomer! Wat is er fijner dan op een zomerse dag een bezoekje te brengen aan het strand?Maar van al dat zonnen krijg je natuurlijk dorst, een bezoekje aan een leuke strandtent kan op zo’n dag dan ook niet aan je planning ontbreken.

Om je alvast wat zomerse inspiratie te geven hebben wij de drie leukste strandtenten in Nederland voor jullie op een rijtje gezet.

1. Woodstock 69 – Bloemendaal
Deze tent heeft een echte relaxte hippie sfeer. Corona´s met een schijfje citroen worden op dit terras veel gespot. In de zomer kun je in deze strandtent ook losgaan op een van de vele feesten. Kijk hier voor meer informatie.

2. De Staat – Kijkduin
Strandtent De Staat in Kijkduin was in 2011 al uitgeroepen tot beste strandtent van Nederland en mag daarom zeker niet aan ons rijtje ontbreken. De sfeer en het personeel worden zeer goed beoordeeld. De Staat is sfeervol ingericht en je kunt er genieten van de lekkerste hapjes op de menukaart. Kijk hier voor meer informatie.

3. Bries – Noordwijk
Bries in Noordwijk is van alle markten thuis. Je kunt er heerlijk zonnen en lounchen maar ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Ook voor een feestje kun je er terecht. Bries was in 2010 als voorganger van De Staat beste strandtent van Nederland. Kijk hier voor meer informatie.

Toon reacties ()
| Geschreven op 5 juni 2014

Reageren

bericht delen
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending