Blog

Trend: Aztec Prints

Authentieke materialen, eeuwenoude patronen: welkom in de wereld van de Aztec prints! Deze print bestaat voornamelijk uit driehoekjes, trappetjes, blokjes en zigzag figuren.

Deze opvallende print is in veel kleuren in veel verschillende kledingstukken te vinden, alles is deze zomer mogelijk. Naast de Aztec print vinden we dit seizoen ook veel andere schitterende prints. Het leuke is dat jij al deze prints kunt mixen & matchen en je op deze manier een eigen look kunt creëren.

“Combineer dit T-shirt met sportieve items zoals sneakers of shorts voor een unieke, etnische, zomerse look.”

Deze look is perfect voor het voorjaar met prachtige neutrale kleuren en comfortabele items. Leuk detail: alleen de mouwtjes hebben de Aztec print. Dit geeft een speels effect aan de top. Combineer dit T-shirt met sportieve items zoals sneakers of shorts voor een unieke, etnische, zomerse look. Toch nog iets te koud? Draag je T-shirt dan op een fijne jeans met een mooi denim jack.

Shop alle items hieronder.

 

Toon reacties ()
| Geschreven op 12 mei 2016

Reageren

bericht delen
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending