schipperspet
Fashion news

Trend: de schipperspet

De schipperspet is anno 2018 niet meer uit het modieuze straatbeeld weg te denken. Iedere fashion blogger is wel gespot met dit trend item. En wij hebben nu ook een leuke variant van dit item toegevoegd aan de collectie! Wij vertellen je alles over deze trend én laten je zien hoe je dit item combineert op verschillende manieren.

De schipperspet – the story behind

Hoewel de pet vroeger vooral een praktisch item was, is het tegenwoordig een waar trend item. De schipperspet is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van de pet die vroeger door militairen gedragen werd. Deze is op zijn beurt weer afgeleid van de pet die arbeiders in de 19e eeuw droegen. Fun fact: vroeger was de leren zweetband kenmerkend voor de schipperspet, dit zorgde ervoor dat de pet niet afwaaide bij zwaar weer op zee.

Maar hoe style je dit trend item? Wij laten je drie manieren zien!

VROUWELIJK

Voor een vrouwelijke look combineer je de pet stijlvol met een midi jurk. Deze variant heeft een all-over slangenprint wat ervoor zorgt dat je look een echte eyecatcher is. Style je look af met stoere boots en een on-trend tailleriem om je look nog vrouwelijker te maken.

schipperspet

STOER

Voor een stoere look combineer je het trend item met een statement T-shirt en met een zwarte denim. Stoere boots eronder met studs om je outfit een edgy upgrade te geven. Met de pet maak je je outfit helemaal compleet!

 

schipperspet

SPORTIEF

Of creëer een sportieve look met de pet! Draag een on-trend jogger, zoals bijvoorbeeld deze met slangenprint, in combinatie met een sportief T-shirt. Wil je je look fashionwise naar een hoger niveau tillen? Draag dan deze trendy sock sneakers onder je outfit! De sock shoe trend is namelijk dit seizoen niet uit het straatbeeld weg te denken. Je leest hier alles over deze trend.

schipperspet

 

Shop de schipperspet met bijbehorende outfits in jouw favoriete Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 14 augustus 2018

Reageren

bericht delen
  • 132
    Shares
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending