Fashion news

Trend: embroidery jeans

Borduursels sieren dit seizoen de jeans van de kleine fashionista’s! Het afgelopen jaar zagen we deze trend al op de bomberjacks opduiken. Meestal in de vorm van leuke bloemenpatroontjes, vogels en vlinders. Dit voorjaar gaan we deze borduursels op nog veel meer items zien. Heeft jouw kleine meid al een embroidery jeans?

Embroidery jeans

De embroidery jeans kunnen de meiden op verschillende manieren dragen. Zijn ze dol op girly outfits? Dan dragen ze de jeans in combinatie met een leuke lichtroze top of met een top met bloemenprint. Vinden ze het door de borduursels snel te tuttig worden? Dan combineren ze de jeans juist met stoere boots en een bomberjack.

Willen de meiden graag meedoen met deze trend, dan is er nog steeds genoeg keuze. Gaan ze voor een grijze embroidery jeans, of juist een lichtblauwe? Met een bleached effect of juist zonder? De Jeti Jeans van Jill is bijvoorbeeld een stoere donkergrijze variant met bleached effect. De bloemenborduursels aan de zijkanten geven deze jeans girly details. Verder is het een skinny fit en draagt hij heel comfortabel door het vleugje stretch.

De Jowy Skinny Jeans van Jill is een andere variant met een mooie, blauwe wassing. Ook deze jeans heeft geborduurde bloemen aan de zijkanten, maar als extraatje heeft hij ook nog de kleine geborduurde tekst: little fashionista. Gave top erop en klaar is kees!

Je shopt nu de tweede jeans voor de halve prijs bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.*

*Alle combinaties zijn mogelijk. De korting wordt verrekend als 25% kassakorting. Niet in combinatie met andere acties.

Toon reacties ()
| Geschreven op 29 januari 2018

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending