spring jacket
What to wear

Trend: spring jacket

Hoewel het misschien erg koud is, zitten we in de fashion industry alweer in het voorjaar. Dat betekent dat iedere man een gemakkelijk draagbaar jack nodig heeft. Zo kan hij het onvoorspelbare weer van het voorjaar altijd aan! De spring jacket wordt de musthave van 2018. Wij laten je zien hoe je met dit trendy item een stijlvolle look kunt creëren.

SPRING JACKET

Het Dave Overhemd van Refill is een echte trendsetter. Deze spring jacket wordt gekenmerkt door de aangesloten waardoor het comfortabel draagt. De klassieke kraag zorgt voor een stijlvolle look.

Het Dave Overhemd is easy to match! Je kunt het dragen met een Charlie Broek. Door zijn loose fit kom je comfortabel de dag door. Daarnaast heeft het nog een supertoffe grijs gemêleerde structuur. Paar witte sneakers eronder en je stijvolle look is helemaal compleet. The choice is yours!

MEN MUSTHAVE

Deze trend was afgelopen jaar al te zien bij merken zoals Nike en Tommy Hilfiger. Zij lieten de spring jacket terugkomen in een sportieve look. Vaak wordt het gestyled met een jogger en basic sneakers.

Draag de spring jacket bijvoorbeeld met de Armin Broek. Dit item zorgt gemakkelijk voor een on-trend look. De skinny fit zorgt ervoor dat het als gegoten zit. Trek je favoriete sneakers aan. Zo ben je klaar om fashionable de deur uit te gaan.

CASUAL

Is casual meer je ding? Dan is een spring jacket echt iets voor jou! De lengte is vaak hetzelfde als een colbert, maar dan minder formeel.

Combineer het met een supertoffe jeans zoals de Lewis Straight Jeans. Draag daarbij een basic Tshirt zoals het Barney T-shirt van Refill. Alle items zijn makkelijk te combineren. Maak je look compleet met jouw favoriete boots en je bent ready to go.

Je shopt deze trendy items bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 27 februari 2018

Reageren

bericht delen
  • 7
    Shares
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending