What to wear

Trend: statement sleeves

Een statement maken de mannen dit najaar met hun sleeves. Bijvoorbeeld met een trui waarvan de mouwen een andere kleur zijn of een andere structuur hebben. Statement sleeves geven een basic outfit een leuke twist en zorgen ervoor dat de mannen er helemaal on-trend bijlopen dit najaar. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze trend!

Quilting

Al eerder schreven we een blog over de quilting trend. Quilting creëert diepte en zorgt voor een interessant visueel effect. Deze trend zien we nu ook terug op de mouwen van de sweaters van de mannen. Zo krijgt een basic sweater eenvoudig een stoere twist.

Eyecatcher

De Honey Trui van Refill is zo’n trui met statement sleeves. Deze donkerblauwe trui heeft een aangesloten fit en draagt heerlijk. Daarnaast maken de groene mouwen met leuke structuur hem een échte eyecatcher. Ook heeft de trui een borstzakje in dezelfde kleur en met dezelfde structuur als de mouwen.

Doordat er al een statement wordt gemaakt met de trui, kunnen de mannen de rest van de look simpel houden. Een leuke jeans en gave sneakers zijn bijvoorbeeld al genoeg om fashionable over straat te kunnen paraderen. Wil je de look toch nog een upgrade geven? Dat doe je eenvoudig door een wit overhemd onder de trui te dragen.

Op zoek naar een luie zondagsoutfit waarmee je toch goed voor de dag kunt komen? Dan is combineren met een sweat denim the way to go! Sweat denims zien eruit als jeans, maar zijn gemaakt van een fijne sweatstof. Zo kun je heerlijk de hele dag op de bank hangen en netflixen, maar jezelf buiten vertonen is ook geen enkel probleem.

Je shopt de trui met statement sleeves en bijpassende items voor mannen bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 31 oktober 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending