What to wear

Trend: twisted yarn

Twisted yarn, dat is dé trend voor de mannen in de maand December. Truien met twisted yarn zijn gebreid met meerdere gedraaide draden bij elkaar. Zo creëer je bijvoorbeeld een trui waar een verloop qua kleur in zit. Benieuwd naar deze trend en hoe je er een toffe najaarslook mee creëert? Lees dan snel verder!

Twisted yarn

Twisted yarn ontstaat dus wanneer de draad waar een trui van gebreid wordt, bestaat uit meerdere gedraaide draden bij elkaar. Als je in het begin van de draad bijvoorbeeld meer lichtgrijs toepast en minder zwart, dan wordt de uitstraling van de trui bovenin lichter qua kleur. Als je in het midden meer draden zwart gebruikt, dan wordt hij al iets donkerder. Gebruik je aan het einde van de draad vooral zwart en een klein beetje grijs? Dan krijg je een donker effect.

Gradient Trui

De Gradient Trui van Refill is een trui met de twisted yarn-trend in de kleuren zwart en grijs en gaat met het sweater weather van de maand December ongetwijfeld de nieuwe favoriet worden van de mannen! De trui heeft een aangesloten pasvorm, lange mouwen en een ronde hals.

Willen de mannen een stoerdere look creëren? Dan laten ze het overhemd achterwege en combineren ze de trui met een destroyed denim. De echte dare devils gaan voor een heavy destroyed denim, maar een broek met een paar kleine destroyed plekken kan ook!

shop
Toon reacties ()
| Geschreven op 19 december 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending