Haartutorials

Look #3: Date night

Van office day tot party look: bij Shoeby kun je terecht voor een head to toe look. Ditmaal in de spotlights: de braided bun. Perfect voor een chic avondje uit of een day at the office.

Moet jij van een everyday office day naar een chic diner en zit je met de handen in het haar hoe jezelf te kleden? No worries! We got your back. In onze najaarscollectie vind je namelijk de perfecte ingrediënten voor een chique head to toe look waarmee alle ogen op jou gericht zullen zijn. Zo maak je met de Truud blouse of Eye blouse meteen een modieus stament. Draag dit item op een mooie pantalon of een tijdloze zwarte rok, zoals de Pulsa rok, en je hebt in een handomdraai een mooie outfit te pakken. En dat kan natuurlijk niet zonder bijpassend kapsel, zoals de braid bun.

Altijd al willen weten hoe je de perfecte braid bun maakt? Na het wassen of op droog haar breng je de Salt Spray aan. Dit product geeft het haar meer stevigheid waardoor je het haar makkelijker kunt stylen. Breng het aan bij de aanzet van het haar en op de lokken voor extra volume. Voordat je het haar in het gewenste model gaat föhnen breng je de Bodifying Spray aan. Deze lichtgewicht haarspray geeft het haar extra volume en meer body. Borstel het haar goed of gebruik je handen als bortstel en maak een staart met een elastiekje. Pak een pluk haar en maak een vlecht, herhaal zo vaak als je wilt.

Tip: Maak de vlecht breder door het wat uit elkaar te trekken met je vingers.

Braid bun

Leg de vlechten om elkaar heen en kijk in de spiegel mee of je de vorm mooi vindt. Draai de kleine vlecht om de knot em bevestig je nieuwe coupe met schuifspeldjes en haal het elastiekje eruit. Breng als finishing touch de Firm Hold Hairspray aan. Deze UV‐beschermende haarlak zorgt dat jouw look heel de dag perfect in model blijft en geeft een mooie glans. You’re good to go!

Bekijk hier meer haartutorials. Ben jij klaar om je eigen office chic look te creëren? Je shopt de complete look hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 19 september 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending