Haartutorials

Look #2: Business babe

Van office day tot party look: bij Shoeby kun je terecht voor een head to toe look. Ditmaal in de spotlights: de zakelijke crimped ponytail met een modieuze twist. Met deze look kom jij op kantoor professioneel voor de dag.

Ieder kantoor heeft zijn eigen dresscode, maar bepaalde looks zijn tijdloos. Ben jij op zoek naar een professionele outfit voor naar kantoor? Zoek niet langer! In onze najaarscollectie vind je namelijk alle ingrediënten voor een zakelijke office look. Met de chique Poppy blouse zit jij fashionwise altijd goed. Draag het op de mooie Piping pants voor een professionele doch sportieve outfit. Stijl je look af met een paar sneakers en je bent klaar om de dag te trotseren. En je look is natuurlijk niet compleet zonder zakelijke sleek paardenstaart met een twist…

Heb jij ontkleurde lokken? Dan hebben wij héél goed nieuws: De Fashionista Violet Shampoo en conditioner blazen weer nieuw leven in het gekleurde haar. Deze producten zorgen ervoor dat de ongewenste gele gloed achterwege blijft. Gebruik vervolgens de Root Boost op de haaraanzet om de elasticiteit van het haar te vergroten en meer volume te geven en bescherm het haar met de Blow Out Balm. Deze breng je aan in lengtes en punten en geeft je haar een mooie glans. Deze items zijn perfect voor een crimped ponytail.

Tip: Houd het haar vast en föhn tegen de haaraanzet toe. Hoe hoger je het houdt, des te meer volume.

Crimped ponytail

Neem een pluk haar naar voorkeur, spray deze in met de Firm Hold Jairspray, kam deze door en zet de wafeltang stukje voor stukje in het haar. Breng als finishing de ‘Firm Hold Hairspray’ aan. Deze haarlak geeft meer definitie en glans aan de wafel in het haar.

Bekijk hier meer haartutorials. Ben jij klaar om je eigen party look te creëren? Je shopt de complete look hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 19 september 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending