voorjaarscollectie shoeby personal shopper kiki
Backstage

Achter de schermen: uitpakken van de nieuwe voorjaarscollectie

Twee keer per week krijgen alle Shoeby-winkels nieuwe items geleverd om toe te voegen aan de voorjaarscollectie. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Personal shopper Kiki vertelt er graag meer over.

Voorjaarscollectie

Vandaag was het zover: we ontvingen weer een levering voor de nieuwe collectie. En even: de nieuwe voorjaarscollectie heeft weer zoveel te gekke items! Ik word er helemaal hebberig van. Ben jij ook zo toe aan iets nieuws? Dan worden jullie hopelijk net zo blij van de nieuwe collectie als ik!De levering werd vanochtend door onze vrachtwagenchauffeur Jan gebracht. Omdat het ’s ochtends nog erg fris was trok ik mijn warme Eksept jas aan -die ik vorige week heb gescoord in de sale- en ben Jan gaan helpen. Al heeft Jan uiteindelijk wel het zwaarste werk gedaan. Ik kan verklappen: het is behoorlijk zwaar om al die rekken met kleding naar binnen te rijden. Na samen nog een kopje koffie te hebben gedronken, hebben we de nieuwe levering gelijk in de rekken gehangen. Elke keer is het weer een feestje: al het nieuws uitpakken, bekijken, voelen en natuurlijk ook even passen.

Op het hoofdkantoor had ik al een kleine sneak peek gekregen van de nieuwe voorjaarscollectie. Ik keek dan ook al wekenlang verwachtingsvol uit naar de nieuwe levering in de winkel. De nieuwe collectie barst van items met leuke frisse kleuren. Van items in aarde tinten in dierenprints tot felle kleuren in bloemenprints.


Nu de nieuwe collectie langzaam aan binnenkomt, is ook de periode van de modebeurzen aangebroken. Vorig jaar zijn we naar dé Panorama beurs in Berlijn geweest om inspiratie op te doen en de stand van Eksept te bewonderen. Naast deze beurs bezoek ik ook graag andere mode en interieurbeurzen. Een superleuke tijd van het jaar: nieuwe inspiratie opdoen én een heleboel nieuwe items in de winkel. Wil jij ook de nieuwe collectie van Shoeby ontdekken? Kom snel langs!

Toon reacties ()
| Geschreven op 24 februari 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending