inpaklijst
What to wear

De ultieme vakantie inpaklijst

Yes! De vakantie is voor de meeste intussen wel begonnen én misschien ga je zelfs deze zomer nog een reis maken naar een warme bestemming. De voorpret van je vakantie begint vaak al tijdens het inpakken van je koffer. Maar bij het verzamelen van je leukste summeroutfits en essentials komt ook een gevaar om de hoek kijken.. Het vergeten van je favoriete rokje of tandenborstel is namelijk zo gebeurd! Je vergeten spulletjes kun je vast en zeker op je vakantiebestemming ook wel op de kop tikken, maar het is natuurlijk veel fijner om je geld te spenderen aan leuke dingen. Daarom is deze inpaklijst een echte must tijdens het inpakken van je suitcase!

Summer inpaklijst

Met deze superfijne checklist, die je hier download, weet je zeker dat je niets vergeet tijdens het inpakken van je koffer en ga je lekker zorgeloos op vakantie. En extra handig aan deze lijst: alles is opgesplitst in verschillende categorieën zodat je overzichtelijk kunt checken of je niets mist! Er is zelf een lijstje met dingen die je even moet checken voor je vertrek, zo weet je zeker dat alles geregeld is voordat je in het vliegtuig stapt. Oftewel met deze lijst kun je lekker zorgeloos van je vakantie genieten!

Kijk nog even op Shoeby.nl om nog een leuke summer outfit te scoren die je ook mee kunt nemen in je koffer. De sale is at the moment ook in volle gang en dit betekent dat je de leukste zomeritems ook nog eens extra voordelig shopt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze té leuke zomerjurkjes? Deze dresses zijn onmisbaar voor een fashionable vakantie. Maar denk ook aan leuke sandaaltjes of fijne shorts.

Wil je nog een leuke zomeroutfit scoren zodat je trendy over het strand kunt paraderen? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal shoppers.

Fijne vakantie!

X Kiki

Toon reacties ()
| Geschreven op 17 juli 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending