Blog

#alleaandacht voor de nieuwe Shoeby app

Wil jij genieten van nog meer shopplezier? Download dan de vernieuwde Shoeby app. De app is volledig aangepast met snellere werking, het is nog gebruiksvriendelijker en de app is nu ook beschikbaar op de iPad. Wil je nog meer weten wat er veranderd is? Personal shopper Kiki zet alles op een rijtje!

Makkelijk shoppen

Door de vernieuwde app shop je jouw favoriete fashion musthaves op ieder moment van de dag. Heb je geen tijd om naar de Shoeby-winkel te gaan maar wil je er wel fashionable uitzien? Geen probleem! Pak de app erbij en je hebt snel de ultieme outfit bij elkaar geshopt. Ook als je even geen inspiratie hebt, laat je dan inspireren door de lookbooks die je kan vinden in de app. Iets leuks gespot? Plaats de items direct in jouw winkelmand. Je zult de items snel in huis hebben en je bent good to go!

Overzicht is wat we nodig hebben! Gelukkig is de app op dat gebied ook aangepast. Vind makkelijk in een overzicht al jouw aankopen, puntenopbouw en Style ID. Door de app heb je ook altijd jouw klantenpas bij de hand. Zo vergeet je nooit jouw klantenpas en wordt de puntenopbouw alleen maar groter! Dat is toch super handig?

Front row

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste nieuwtjes? Dat kan! Zet dan jouw push notificaties aan en je hoeft niets meer te missen. Ben op de hoogte van de nieuwste collecties, inspiratie voor de ultieme items, toffe acties en events. Ga mee met de nieuwste trends en vind door de verschillende tools de beste musthaves!

Jouw favoriete winkel

Toch liever in de winkel je ultieme outfit samenstellen? Vind jouw favoriete Shoeby-winkel op een snelle en makkelijke manier in de app. Twijfels? Laat de personal shoppers in de Shoeby-winkels je helpen zodat je fashionable de deur uitgaat! Heb jij een item gevonden en is je maat niet meer beschikbaar in de Shoeby-winkel? Kijk in de app! Je kunt nu gebruik maken van een barcode scanner en bekijk direct of jouw maat online of in een ander filiaal verkrijgbaar is. Dit maakt shoppen toch super makkelijk?

Ik ben in ieder geval fan van de nieuwe app. Het maakt shoppen leuk en makkelijk! Door de nieuwe app word je een echte fashionista en kun je sneller je on-trend look scoren! 24/7 good to go!

 

Wil jij genieten van nog meer shopplezier? Download dan de vernieuwde Shoeby app. De app is volledig aangepast met nu snellere werking, nog gebruiksvriendelijker en de app is nu ook beschikbaar op de iPad. Wil je nog meer weten wat er veranderd is? Personal shopper Kiki zet alles op een rijtje!

Toon reacties ()
| Geschreven op 7 september 2018

Reageren

bericht delen
  • 188
    Shares
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending