Style Select
Backstage

Profiteer van vele voordelen als Style-Select!

Ben je net zo dol op fashion als wij? En shop je graag bij Shoeby? Dan willen wij je graag belonen! Spaar in één jaar 1.500 punten of meer bij elkaar en become Style-Select! Dat betekent dat je tot onze beste klanten behoort.

De voordelen van Style-Select

Als Style-Select member gaan we je pas echt in de watten leggen. Je profiteert van vele voordelen, zoals het sneller sparen van punten, het behalen van speciale Style-Select badgets, gratis online verzending, sparen tot concert kaartjes of zomaar ineens verrast worden zoals José, Marijke en Annelies! Zij wonnen onverwachts een stylingsessie met Fred van Leer én kregen een exclusieve preview van de nieuwe collectie. Of denk aan Elise die als VIP naar de Libelle Zomerweek ging en daar een stylingsessie met Fred van Leer cadeau kreeg.

Genoeg redenen om Style-Select te worden toch? 😉

Stylingsessie met Fred van Leer én een exclusieve preview van zijn nieuwe collectie

Wij mochten 3 Style-Select klanten verrassen met een stylingsessie voor twee van niemand minder dan Fred van Leer! De gelukkige winnaars waren José, Annelies en Marijke. Wat ze hiervan vonden? You can read all about it!

   
“Licht gespannen werden we met alle winnaars uitgenodigd in het Shoeby-Café in Den Haag voor een drankje en uitgebreide lunch. Om 13.00 uur kwam Fred binnen en vertelde hij ons alles over de planning voor die dag. Hierna zijn we meteen de winkel ingedoken!

Na het shoppen werden we verwelkomd in het atelier. Samen met Fred hebben we zijn nieuwe collectie bekeken, deze was op dit moment nog niet in de winkels verkrijgbaar en we kregen dus echt een exclusieve preview! Fred was heerlijk zichzelf en daardoor voelde alles heel vertrouwd.

Onze favoriete items uit de collectie zijn de spijkerblouse, rok en jurk. Deze zijn zowel zakelijk als in je vrije tijd goed te combineren! Na de stylingsessie kregen we nog een finishing touch van een haarstylist en visagist. We hebben echt een leuke middag gehad met veel persoonlijke aandacht van het hele Shoeby-team. Met drie goed gevulde tassen zijn we de winkel uitgelopen!”

Ook Marijke en haar moeder Jolanda werden verrast met een styling sessie van Fred van Leer! Toen Marijke werd gebeld en dit goede nieuws te horen kreeg, kon haar avond niet meer stuk.

“Ik werd onverwachts gebeld door Shoeby met het nieuws dat ik een van de winnaressen was van de stylingsessie met Fred van Leer. Mijn avond kon niet meer stuk, wat vond ik dit gaaf! Omdat het een stylingsessie voor twee personen was, heb ik mijn moeder meegenomen. Bij Shoeby Den Haag kregen we een warm ontvangst en begonnen we de middag met een lunch. Om 13.00 uur kwam Fred aan. Ik was als eerste aan de beurt met de styling. Na een aantal sets gepast te hebben had ik een set gevonden die echt helemaal bij mij past. Ik was zo enthousiast!

Nadat ik mijn setje had uitgekozen werd mijn moeder gestyld. Ik ging door naar de haarstylist die mijn haar op en top stylde, daarna werd mijn make-up gedaan door een visagiste. Van de visagiste kreeg ik nog goede tips waar ik echt wel wat aan had! Aan het einde van de middag zijn mijn moeder en ik nog op de foto geweest met Fred van Leer, en wat was ik trots! Dit vond ik zo gaaf. Ik heb echt een waanzinnig leuke middag gehad. Had dit voor geen goud willen missen. De hele middag was top geregeld.”

Als VIP op de Libelle Zomerweek

Elise was één van de winnaars van de VIP dag op de Libelle zomerweek. Ook zij heeft een fantastische dag gehad met een van haar vriendinnen.

Style-Select  Style-Select
“Wauw, we hebben een verwendag op de Libelle Zomerweek gewonnen verzorgd door Shoeby met als hoogtepunt een meet & greet met Fred van Leer! Allereerst werden we fantastisch ontvangen bij Shoeby door Iris, om meteen allerlei leuke items uit te zoeken die we later tijdens de meet en greet met Fred gingen passen. 

Voordat we van een heerlijke lunch gingen genieten, namen we eerst nog een duik in de ballenbak voor het ultieme “even weer kind zijn momentje”. Na de lunch was het zover: we gingen Fred van Leer ontmoeten! We pasten verschillende leuke items uit zijn collectie waarbij Fred ons stylingsadvies gaf. We kozen allebei een hippe echte Fred van Leer outfit en als verrassing kregen we ook nog een superleuk cadeautje van Shoeby. Kortom een topdag!”

Wil je weten van wat voor voordelen je als Style-Select nog meer profiteert? Klik dan hier!

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 juni 2017

Reageren

bericht delen
  • 2
    Shares
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending