werken bij Shoeby
Backstage

Werken bij Shoeby is een feestje!

Yes!  De meest feestelijke en gezellige maand van het jaar komt er weer aan. Bij Shoeby maken wij de decembermaand in onze winkels en op het Service Center in Rosmalen dan ook extra gezellig!

Sfeervolle winkelstraten, kerstliedjes in onze winkels en natuurlijk onze top verkoopteams die met een lekker hapje en drankje klaarstaan voor al onze klanten om de perfecte feestelijke december outfit samen te stellen! Onze shopmanagers pakken deze maand extra uit zodat onze klanten in deze drukke maand alle aandacht krijgen: van VIP-avonden, tot kinderfeestjes en lokale feestelijke events. Uniek bij Shoeby is dat onze klanten direct vanuit de winkel door kunnen naar een kerstdiner of feest. Ons geheim? In onze winkels maken onze beautyspecialisten onze klanten extra mooi met een prachtige make-up en feestelijk kapsel.

Bij Shoeby geloven we dat enthousiasme aanstekelijk werkt. Een happy, energiek en gedreven verkoopteam zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en geeft de klant een welkom en fijn gevoel. Uiteindelijk heeft iedereen binnen Shoeby heeft een belangrijke rol om december tot een waar feestje te maken. Zo zorgen onze visual merchandisers voor de mooiste x-mas proof winkeletalages, zorgt de afdeling Logistiek ervoor dat de vele decembercadeaus op tijd worden thuis bezorgd, bedenkt de afdeling Marketing de leukste feestacties, maar worden natuurlijk ook onze collega’s extra verwend. Onze afdeling HR zorgt voor originele kerstpakketten met een persoonlijke touch en om het jaar feestelijk af te sluiten organiseren wij zowel op het Service Center als in onze winkels de beroemde en altijd gezellige personeelsfeesten. Wij kunnen niet wachten om het jaar met jou knallend en succesvol af te sluiten.

Wil jij ook samen met Shoeby jouw carrière tot een feestje maken?
Check onze vacatures op werkenbijshoeby.nl.

Toon reacties ()
| Geschreven op 7 december 2016

Reageren

bericht delen
  • 8
    Shares
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending