what's in my bag what's in your bag personal shopper kiki
Lifestyle

What’s in your bag? Personal shopper Kiki verklapt het

De damestas: een wereld vol wonderen. Speciaal voor ons nieuwe magazine keerde personal shopper Kiki haar tas binnenstebuiten. Wat doet die polaroid foto daar nu?

Ik heb een grote liefde voor handtassen! Ik heb wel een kast vol tassen en heb er dan ook altijd één bij me. Zo ben ik gek op grote shoppers om op een doordeweekse dag bijvoorbeeld mee naar het werk te nemen. Zeker wanneer ik ook mijn laptop mee moet nemen. Daarnaast ben ik echter ook dol op kleine tasjes: ook hier kan ik eigenlijk nooit genoeg van hebben. Vaak geef ik ze een persoonlijke touch door er accessoires aan te hangen, zoals een sjaaltje of een sleutelhanger met (nep)bont. Het zijn de perfece items om met je look te spelen en je tas net dat extra’s te geven.


Speciaal voor het magazine keerde ik mijn tas binnenstebuiten wat resulteerde tot een ontploffing op tafel. De inhoud van mijn handtas zegt stiekem heel veel over mij! In mijn tas zit een groot deel van mijn leven. Al schrok ik er zelf ook een beetje van wat ik allemaal met me meesleep elke dag. Ik draag altijd veel te veel bij me. Mijn tas bestaat inhoudelijk zeker uit meer dan de helft met ‘Wat als?’- spulletjes.

Ik ben een echte mode- en beautyliefhebber, dat zie je meteen als je mijn nieuwe Shoeby tas ondersteboven keert. Een paar essentials zitten er gegarandeerd in: handcreme (deze tube is van &Other Stories, één van mijn favoriete winkels in Antwerpen), nagellak, make-up voor ‘kleine’ touch-ups, mijn telefoon, een sjaal (in dit geval de Flex sjaal), een zonnebril, polaroid camera, een flesje water, een klein tasje voor het geval ik de grote tas beu ben, de ontzettend leuke Eksmilly Pet en last but not least(!) mijn agenda. Zonder dit kleine rommelige boekje ga ik de deur niet uit. Als busy bee moet ik deze altijd bij me hebben om zowel mijn afspraken op een rij te hebben als altijd notities te kunnen maken. De polaroid foto van mij en mijn collega’s kwam ik toevallig tegen in mijn agenda! Leuk is die, hè? Gemaakt op een event waar we met het Shoeby-team aanwezig waren en ik word nog elke keer blij wanneer ik ‘m zie. Die verdient nog een mooi plekje op mijn prikbord thuis.

Je kunt de tas, sjaal, zonnebril én pet shoppen bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 18 oktober 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending