waterproof mascara
Lifestyle

Dit wist je nog niet over waterproof mascara

Waterproof mascara is een onmisbaar beautyproduct op warme dagen als deze. Van een duik in het zwembad tot zweetdruppels: je mascara moet natuurlijk wél op de goede plek blijven zitten. Wist je dít al over waterproof mascara?

HET KAN JE WIMPERS UITDROGEN
Waterproof mascara is perfect voor dagen op het strand. Wat zeggen we? Waterproof mascara is geschikt voor alle gelegenheden! Van zomerse party tot a day at the office. Wist je echter dat de pigmenten die ervoor zorgen dat je mascara op zijn plek blijft zitten er ook voor kunnen zorgen dat je wimpers uitdrogen? Wees dus zorgvuldig in het gebruik hiervan. Vele make-up experts raden dan ook aan alleen waterproof mascara te gebruiken op dagen dat het écht nodig is. Als je zelf geen negatieve effecten van waterproof mascara ervaart, is dit natuurlijk niet nodig maar hé: je kunt het maar weten.

VERWIJDER MET MAKE-UP REMOVER OP OLIEBASIS
Vind jij het ook zo lastig om waterproof mascara te verwijderen? We feel you! Je kunt het jezelf echter véél makkelijker maken door gebruik te maken van een make-up remover op oliebasis. Sterker nog: je kunt ook zélf een make-up remover maken op oliebasis. Mix hiervoor olijfolie met water (50/50), even schudden voor gebruik en je hebt nu zelf een volledig natuurlijke make-upremover gemaakt die ook nog eens héél lief is voor je wimpers.

VERZORG JE WIMPERS EXTRA GOED
Zoals gezegd kan waterproof mascara je wimpers uitdrogen, dus hierdoor is het belangrijk om je wimpers extra goed te verzorgen. Smeer je wimpers bijvoorbeeld in met een beetje vaseline nadat je je make-up eraf hebt gehaald. Hier worden je wimpers niet alleen soepel en zacht van, maar worden ze soms zelfs ook nog sterker. Hoe fijn is dat? De perfecte oplossing om iedere dag je waterproof mascara te blijven dragen zónder je wimpers uit te putten.

P.s. Lees ook ‘4 mascara fouten die we allemaal maken‘.

Toon reacties ()
| Geschreven op 19 juni 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending