Backstage

Word Shopmanager en maak je dromen waar

Werken als Shopmanager bij Shoeby is elke dag weer bijzonder. Is het je droom om klanten een compleet gestylde outfit aan te meten? Maak die droom dan nu waar bij Shoeby!

Als Shopmanager bij Shoeby ben je gastvrouw en daarmee ook hét visitekaartje van jouw winkel. Je ontmoet iedere dag weer nieuwe klanten die jij als personal shopper een Shoeby fan maakt. Je vaste klanten komen langs voor een gezellig praatje en kijken samen met jou welke nieuwe binnengekomen items bij hen passen. Het mooiste is natuurlijk als je een klant onzeker de winkel binnen ziet komen en weer zelfverzekerd de winkel laat verlaten.

Deze keer deelt Shopmanager Leon van Shoeby Deventer Boreel een van haar geluksmomenten uit de winkel met ons:

“Na mijn enthousiaste “goedemorgen” raakte ik met haar aan de praat. Deze vrouw was maar liefst 40 kilo was afgevallen. Wat een prestatie! Eigenlijk wist ze niet zo goed wat er paste bij haar nieuwe lijf. Wat een uitdaging om deze vrouw haar nieuwe stijl te laten ontdekken! Het ijs was gebroken en door verschillende stijlen bij elkaar te zoeken en te proberen, wist ik de perfecte pasvorm en combinatie voor haar te vinden. Na een heerlijke bak koffie liep deze nieuwe Shoeby fan vol zelfvertrouwen de winkel uit. Inmiddels is zij een vaste fan! Hoe gaaf is het om iemand zo happy de winkel uit te zien lopen.

 

De trainingen die wij binnen Shoeby volgen zorgen ervoor dat wij op deze manier elke Shoeby fan kunnen verassen met een nieuwe stijl. Bij Shoeby hebben wij nog echt tijd voor de klant:  service en oprechte aandacht. Dit is een van de leuke kanten van mijn job.”

Shoeby zoekt gemotiveerde en gedreven personal shoppers met leidinggevende kwaliteiten en een passie voor fashion en de drive om verwachtingen te overtreffen voor de klant, jezelf en Shoeby. Leon: “Ben jij enthousiast geworden na mijn verhaal, kijk dan gauw op werkenbijshoeby.nl en wie weet word jij mijn nieuwe collega’’.

Geen ambities in shopmanagement, maar wel graag werken bij Shoeby? Er zijn natuurlijk nog veel meer functies bij Shoeby, kijk op werkenbijshoeby.nl voor al jouw carrièremogelijkheden.

Toon reacties ()
| Geschreven op 17 maart 2017

Reageren

bericht delen
  • 78
    Shares
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending