Fashion news

Zó test je meerdere parfums in de winkel

Een nieuw parfum uitkiezen is ontzettend leuk, maar ook erg lastig. Zeker wanneer je meerdere parfums tegelijkertijd wilt proberen en het verschil bijna niet meer ruikt. Met deze handige truc los je dit op!

Een nieuwe parfum uitkiezen is altijd een bijzonder moment, maar tegelijkertijd ook erg lastig. Niet alleen omdat er zoveel keuze is, maar hierdoor ook vaak meerder parfums door elkaar probeert. Het gevolg: na een twee- of drietal parfums wordt het steeds lastiger om de verschillende geuren van elkaar te onderscheiden. Vind je dit een herkenbaar probleem? Dan hebben wij hier nu een bijzondere oplossing voor. De website Pure Wow ontdekte namelijk een truc waarmee je zonder moeite meerdere parfums in de winkel kunt testen, zonder je neus te overprikkelen.

Volgens PureWow is het verstandig om de parfum die je wilt sprayen allereerst op een testpapiertje te sprayen, zoals je deze in de meeste parfumeriezaken wel hebt liggen. Snuffel aan het luchtje zoals je dit altijd zou doen. Wil je het volgende luchtje proberen? Ruik dan eerst aan de binnenkant van -jawel- je arm. Waarom? Volgens de theorie ruikt je eigen arm heel neutraal voor jezelf. Wanneer je hier dus tussen het testen van verschillende luchtjes door aan ruikt, neutraliseer je de geur in je neus. Zo is het makkelijker om de verschillende geuren van elkaar te onderscheiden.

Wat ook schijnt te werken: ruiken aan verse koffiebonen tussen het snuffelen aan de verschillende luchtjes door. Echter lijkt ons dit een behoorlijk ingewikkelde truc. Als in: dan zou je standaard in je tas een zakje met koffiebonen moeten meenemen. Wij achten de kans erg klein dat je deze op dagelijkse basis bij je draagt. Het snuffelen aan je arm lijkt ons dus een slim alternatief wanneer je verschillende parfums wilt uitproberen. Wij gaan het in ieder geval zeker proberen.

Toon reacties ()
| Geschreven op 30 november 2016

Reageren

bericht delen
Fatma Auteur:
Fatma
bekijk ook
#trending